O que afeta a eficácia da utilização de fornos de microondas? microondas tornou-se nosso quotidiano em aparelhos elétricos, muitos consumidores reação também é aquecida por fornos microondas, mas há efeitos a comida é boa e algum alimento, então não haverá perda de umidade, então em uso real, afetam a eficácia do forno de microondas cozinhar, quais são os principais fatores? autor para discutir: temperatura inicial (1). Quanto maior a temperatura inicial dos alimentos, tempo de cozimento é mais curta, congelados comida, culinária, você não deve ser descongelado directamente antes de cozinhar.
(2) o tamanho dos alimentos. Comida por tempo maior, mais cozinhar, porque pode haver alimentos sobre a absorção de microondas, microondas campo os alimentos de penetração interna, com distância a superfície interna de decaimento exponencial, mais perto do centro do alimento, os mais fracos microondas campo, pode ser absorvido o microondas. Quando o alimento é mais do que a espessura de 5 ~ 8cra, seu centro vai ser aquecimento térmico da superfície dos alimentos para terminar de cozinhar. Assim na cozinha forno de microondas, alimentos não devem ser demasiado pesado, muito grande.
(3) formas de alimentar. Forma o alimento no microondas regras de conteúdo fácil e uniforme aquecimento; se um formato irregular, fina, Estreito partes facilmente demasiado. Por conseguinte, ao usar um forno de microondas de cozinha, alimentos, tamanho e espessura não devem ser excessivos.
(4) a quantidade de comida. Quanto maior a quantidade de comida e cozinhar. Mas cada um tem um forno de microondas, a melhor cozinha. Na Real cozinha, tanto quanto possível, de acordo com o volume definido para organizar o cozimento dos alimentos, para economizar tempo e energia.
(5) alimentos de propriedades dieléctricas. Alimentos de propriedades dieléctricas afeta a absorção de alimentos no microondas, umidade muito permissividade de alimentos, energia absorvida pela água de micro-ondas mais facilmente.
(6) a densidade dos alimentos. Densidade de alimentos e o tempo de cozimento é longa.
(7) o calor específico dos alimentos. Calor específico do aumento de temperatura de pequenas rapidamente, o tempo de cozimento é curto.
Em ordem para microondas efeito de aquecimento é bom, é necessário prestar atenção ao funcionamento dos pontos acima!
Iron hot pick a look at the second hearing benefits using an iron, but is not suitable for cooking skillet acidic food cooking can iron from iron material, mainly divided into fine iron and cast iron pot. Cast iron pot it is raw iron. Skillet cooked food during stripping an inorganic iron, easily absorbed and utilized, and often use the skillet for cooking food, contribute to the prevention and treatment of iron deficiency anemia, so I've got a lot of people choose to use the traditional Pan pot.
Fine cast iron skillet possibilities how to distinguish between students and refined iron? is it legal to human health? said Miss Liao, iron is the selection of the ash iron melting model casting, heat transfer, heat evenly, but the pot ring engraving thick, rough and cracked; refined iron is made of black metal forging or hand-hammered into thin rings with a pot, heat quickly, great features. Journalists in a number of shopping malls, supermarkets, health iron price is cheaper, the container is only a raw iron 34CM, price $ 16. Press and telephone links to the King of cooking utensils co., Ltd. Zhejiang cooking, the company's Marketing Department to Miss told reporters that "raw iron also has a characteristic, when the temperature exceeds 200 ℃, disseminate students an iron will, through a thermal energy is delivered to the food temperature control in 230 ° c, while the fine iron is the temperature directly to food. For most families, it is recommended to use cast iron pot. "But she also stresses the advantages of pure iron, first, because it is made of pure iron, impurities, therefore, the comparison is not uniform heat transfer, prone to stick pot. Second, due to the use of materials, the pot can be very thin, hot temperatures can reach higher. Third, the scale is high, the surface is smooth, clean work well done.
Buy iron trick either raw or refined iron skillet, how to choose an iron? love Homestead kitchen salesmen revealed to reporters a few tips: a look at the "look", the pots are surface is smooth, but does not require the "smooth as glass", because of the casting, iron has an irregular superficial veins. There is a defect, the general part of the small hill is iron, on the quality of the pot, but pits on the pot of quality against larger, pay attention to the time of purchase. Second, "listening to" uneven pot is not good, can be purchased at the bottom of the sky, fingers resist pot concave Centre, with a hard object percussion. Pot of sound louder, more people feel vibrations, the better. In addition, the sales staff pointed out that the pot has a rust-not necessarily the quality is not good, there is a deposited rust pot description of a long time, but the longer the deposit to the pot, the better, so that the internal organization of the pot can be more stable, not easy to crack at the beginning of time.
2010年9月22日星期三
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