2010年9月22日星期三

Asztali valószínűleg veszélyes to health by Lopakodó "gyilkosok" kerámia belső fal festés

Asztali valószínűleg veszélyes to health by Lopakodó "gyilkosok" kerámia belső fal festés: evőeszközök újonnan vásárolt sok tartási egészségügyi veszélyt a ecet elutasítása: asztali fal festés közben a színes, de az ólom, higany, kadmium és egyéb nehéz elemek tartalmazó színes glaze. Közöttük kadmiumra és ólomra könnyen vezet, hogy a máj vagy a más zsigeri mérgezés, higany okozhat a májban és vesében multiplex. Kerámia, az több szín a fényes, ólom, kadmium és vegyületei.

  Egészségügyi tanácsadás: kiválasztott asztali túl komolyan, különösen nem a fal, festett ételek. Az újonnan vásárolt evőeszközök helyezhető az ecet 2 ~ 3 óra számára, hogy a káros anyagok mázasak. Ezen túlmenően famille nőtt, soha nem kerülnek a mikrohullámú, Fűtés.

  Rozsdamentes acél: távol az erős savas és lúgos élelmiszerek kell-e a kellő időben történő cseréje sérült egészségügyi veszélyek: rozsdamentes acél, vas-króm a ötvözött és majd csatlakoztatni kell más. A fém, nagyon jól, és jobb, mint más fém korrózió. De helytelen használata, az emberi test rozsdamentes fém elemeket lassan növekvő, el nem éri azt fogja veszélyeztetheti az emberi egészséget idő egy bizonyos összeget.

  Egészségügyi figyelmeztetés: rozsdamentes acél Evőeszköz, késáru gyártása már nem hosszú ideig teljes virágzó, erős savak vagy lúgos élelmiszer. Rozsdamentes acélból készült edények sem kín használt. Miután megtalálta a rozsdamentes acél evőeszközök alakváltozást vagy a felület törése miatt, hogy egy időben kell helyettesíteni.

  Alumínium konyhai: alumínium túlzott bevitelét is okozhatja a memória egészségügyi veszélyek: alumínium a szellemi elévülési elemek is vezethet a memória elvesztés, érzékenység, és a lassú gondolkodás. Túlzott alumínium okok Alzheimer nem csak egy fontos ok, a gyermek agy fejlesztési kedvezőtlen. Miközben az alumínium edények (cserepek és scoop) szennyezés, különösen a vas, alumínium vegyes használata (mint például a vas és az alumíniumot alumínium scoop lapát), elektrolízis és csere funkció főzés származó élelmiszerekkel a legtöbb, amely vezethet oldott alumínium, alumínium szerv növekedését.

  Egészségügyi tanácsadás: ne használja az alumínium, alumínium, vas és acél konyhai edények keverjük össze.

  Non-stick könnyűzenei: nem sült ganshao kiadás mérgező egészségügyi veszélyek megelőzése: nem maradok könnyűzenei tett tejszín mossuk nehezen szabad sok háziasszonyok, de nem maradok bevonat magas hőmérsékleten csinos, és két mérgező anyagok, a fluorkarbon, egy másik három CFC-K kiadása. A korábbi állati szervezet káros, és in vivo gyűjtik; ez utóbbi toxikusak, a szervezet fog kárt.

  Egészségügyi tanácsadás: használja a nonstick főzés, cook leves általában nem okoz kárt, hogy az emberi test, de ha használt élelmiszerek sütés, vannak bizonyos kockázatok. Mivel néhány ember inkább a főzés pot forralt, pörkölt piros után utántöltés, annak érdekében, hogy a sütő belsejében a hőmérséklet már, mint 260 ℃ kell. Ezért a nem maradok a pán, akkor győződjön meg arról, hogy ez a szokás.

Műanyag: műanyag palackok do nem, ha az olaj palack használja az egészségügyi veszélyek: olaj műanyag tartályban a faktoring ki káros anyagok, amelyek károsak az emberi egészségre.

  Egészségügyi tanácsadás: válasszon a műanyag evőeszközzel, válassza a színtelen kell megpróbál íztelen, és áru PE (polietilén) és PP (polipropilén). Általában kerülendő, ami olaj rendes műanyag palackban.

Pálcika: helyesel a természetesebb festék pálcika, kattintson a jobb egészségügyi veszélyek: a festék pálcika külső megjelenését, a tartósság, a jó mosás, de a festés tartalmazó ólom, kadmium és egyéb káros anyagok, a benzolt is beleértve a karcinogén, elismert szín túl mély vagy túl nehéz a festék bevonat után hosszú használata pálcika, a festék bevonat fémek, valamint a káros szerves oldószerek hatására a krónikus sérülések.

  Egészségügyi tanácsadás: vásárolni egy haza-hoz sok mosása, fertőtlenítése, a tisztítás után pálcika évente legalább egyszer sugárzott időben szolgáltatás pálcika kijelölt pálcika xuantu festék, másrészt, hogy ne próbálja meg. Még a családtagjai között pálcika keverjük össze, baktériumok elterjedésének elkerülése érdekében.

How to cook with minimal loss of nutrition?



Food cooking suffered a loss that cannot be completely avoided, but take some protective measures, you can make food save more nutrients.
  1 sizing hang. Raw material use starch and eggs sizing hang, will facilitate a raw material in the water and nutrients from a large number of overflow, reduce losses, but not because the proteins, vitamins are a large number of decomposition.

  2 due to vitamin a acid-alkali fear fear, so the dish and put some vinegar as far as possible, even if the raw material of animal origin is cooking vinegar also enables raw material is solubility in calcium, thus facilitating absorption of calcium.

  3 various raw vegetables, in particular, you should clean the vegetables, then cut with reducing water soluble material losses. And should cut is cooked, it can cause the loss of nutrients less affected by oxidation.

  4 cooked food, heating time to short. When you try to use cooking: hurry scrambled. The material by the open fire, quick-frying shortening one maturation time, thereby reducing the nutrient loss. According to statistics, pork, cut into strips, fried with sharp:, vitamin b, only 13% loss rate, and cut into blocks using slow fire, vitamin loss rate is up to 65%.

  5 hook Ying. Then hook fluorescent one soup, some components of leaching, together with the one with the intake.

  When cooking, forbidden-6. Soda can destroy the protein, vitamins and other nutrients. Therefore, in mourning for vegetables, pasta, made from raw materials and crisp black, it is best to avoid soda or soda.

  ◆ Quick quickly add vinegar to anxious ⒈ around quickly, avoid prolonged stew.

  ⒉ Note cover pots and prevent the vitamins dissolve in the water ran off with steam.

  ⒊ cooking should be keeping or less water, boil water, he will then drop food.

  ⒋ dishes add some vinegar when appropriate, crisp and delicious dishes not only allows, but also to prevent vitamin is compromised.

  ◆ Tips → slice the carrots, oil speculation in 6 to 12 minutes, carotene for 79 per cent; the carrot cut into blocks with the seasoning, simmer 20 ~ 30 minutes of beta-carotene is 93%; carrot cut into blocks with spices and meat, stewed with a pressure cooker 15 ~ 20 minutes of beta-carotene than saving rate of 97%.

  → Processing with bones of animal food may be appropriate to add some vinegar, which can make the animal flesh of calcareous dissolved out to dinner to intake more calcium. When the right zest of fried vegetables with vinegar, seasoning, and protects vitamin c less loss.



Food cooking suffered a loss that cannot be completely avoided, but take some protective measures, you can make food save more nutrients.

  ◆ A variety of cooking methods on the impact of nutrients.

  Cook: Cook to casein and has partially hydrolyzed proteins, fat little effect, but will make the water-soluble vitamins (e.g., B, c) and minerals (calcium, phosphorus) are soluble in water.

  Steaming: effect of steam on nutrients and minerals similar to cooking, but will not be steamed and suffered a loss.

  Stewed: confit enables water-soluble vitamins and minerals dissolve in soup, only part of the vitamin road to destruction.

  Marinate: pickled the same amount of time proportional to the size of nutrient loss. The longer the vitamins B and C losses, while small. But smoke and cook the food looked after to help digestion.

  Brine: halogen makes food of vitamins and minerals dissolve gravy, only partially suffered a loss.

  Fried: fried because temperatures are high, all of the nutrients have varying degrees of damage. Protein denaturation due to high temperature and serious, fat because of the loss of its function of killing. Saute, outside food or wrapped in a mixture of cornstarch and forms a protective film, the loss of nutrients.

  Baked baking: the vitamin A, B, C are considerable losses, but also allows the fat loss. If flame grilled directly, 4 3 · food and comb carcinogen benzene.

  Smoking: smoking causes the vitamins (especially vitamin C) destruction and loss of some fat, while at the same time there are 3, 4 and comb. But smoke makes food snacks.

没有评论:

发表评论